Credit News Økonomisystemer

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

SAP

- Announces Third Quarter and First Nine Months 2017 Results
SAP SE (NYSE: SAP) announced its financial results for the third quarter 2017 ended September 30, 2017. Outstanding S/4HANA momentum keeps SAP on track to achieve its mid-term ambitions.
Les mer
23.10.17
 

BT360 Analyse

- verktøy for analyse av økonomisk utvikling, simulering, sammenligning og forventninger
Analyse av regnskapstall og nøkkeltall hittil i år vs. hittil i fjor.
Effektiv utarbeidelse av prognose for året (med integrerte sjekklister).....
Les mer
17.10.17
 

Lederkilden

- lønnsomhets- og likviditetsforbedring
Få en innføring i hva som kreves for forbedring av bedriftens lønnsomhet, med fokus på inntektsøkning, kostnadsreduksjon, direkte likviditetsforbedring og grunnleggende forhold.
Les mer
03.10.17
 

We're Changing the Big Data Game

- and we want you to be there
Join our Big Data event live stream as SAP CEO Bill McDermott shares Big Data innovations that will dramatically accelerate your ability to drive business value.
Les mer
25.09.17
 

Eleven Questions About SAP S

- 4HANA Cloud
In SAP S/4HANA Cloud, SAP has created a public cloud ERP suite for small and midsize enterprises. Kilde: sap.com
Les mer
04.09.17
 

Try SAP Cloud Platform for Free

- discover the only platform-as-a-service designed for your mission-critical business apps
.... and become a truly integrated and optimized enterprise ready for digital transformation. Kilde: sap.com
Les mer
28.08.17
 

How to Effectively Deal With the Benefits of Digitalization

Hear Bernd Leukert, member of the SAP Executive Board, products and innovation, discuss the new rules of engagement between buyers, suppliers, and partners
Read his blog and learn how to effectively deal with the challenges and benefits of digitalization. Kilde: sap.com
Les mer
21.08.17
 

SAP

SAP Executives and Customers Discuss Live Business, Next-Generation Cloud Applications, Networks, and Services
Learn from the scale and scope of Nestlé's current environment as they undertake an extraordinarily unique transformation Project.
Les mer
23.06.17
 

Er det noen risiko i årsregnskapet?

- se regnskapet i et helhetsperspektiv og identifiser faresignaler
Med Regnskapsanalysen fra BT360 kan du også vurdere utbyttekapasitet i lys av forsvarlig egenkapital og likviditet. Kilde: lederkilden.no
Les mer
03.04.17
 

SAP S/4HANA Cloud

Revolutionizing the Next Generation of Cloud ERP
In a digital world, information can be measured and made available across the globe instantaneously. Sailing on the backwind of new technologies, this is a key enabler for redefining business processes. Fundamentally, it means that a digital business needs to deliver on the ubiquitous promise to truly serve a segment of one: The end consumer.
The whole value chain becomes a highly flexible organism to be run in real time – it becomes a LIVE Business. Kilde: saphana.com
Les mer
27.03.17
 
 
Foto: Øystein Moan i Visma har nettopp signert avtalen med Eivind Simonsen i Finale Systemer.

Fornøyd med handelen

- Øystein Moan i Visma har nettopp signert avtalen med Eivind Simonsen, og erkjenner at det ble en ganske stor julehandel i år. Visma har ifølge konsernsjefen kjøpt det som kommer til å bli et nytt, sentralt kompetanseområde i Visma-familien.
– Finale Systemer er et meget veldrevet selskap. De er en ledende leverandør av programvare for årsoppgjør, avstemming og konsolidering. De har god lønnsomhet, og de har god kvalitet på sine produkter og tjenester. Finale kommer til å bli en av stjernene i Visma-familien, påpeker konsernsjef Øystein Moan. Han har nettopp satt sin signatur på avtalen mellom selskapene, som trer i kraft fra januar.
GJENSIDIG KONTAKT
Moan forklarer at det er gjensidig respekt og interesse som har ført de to partene sammen. – Vi har vel gått og sett på hverandre en stund, du kan si det sånn at vi lenge har hatt et godt øye til hverandre, sier Moan. 70 prosent av Finales kunder er også kunder av Visma og fremover vil fokus være på å sørge for å gi sine felles kunder enda bedre integrasjoner mellom Vismas systemer og Finales programvare. Finales kunnskap om området vil også brukes i utviklingen av nye produkter og tjenester. – Hva med de som bruker FINALE, men som ellers er konkurrenter av Visma? – De som bruker FINALE, gjør det fordi de har valgt det beste systemet levert av et sterkt fagmiljø. I Visma vil vi sammen med organisasjonen bygge videre på det gode selskapet har skapt. Vi ønsker samtidig selvsagt å utnytte synergier for selskapene ved å samordne en del, for eksempel gjennom samarbeid mellom salg og kundesupport. Vi ønsker også å utvide tilbudet til regnskapsbyråer som allerede er kunder av Visma. Og vi håper å ganske raskt få utvikle bedre integrasjoner mellom Vismas og Finales programvare, sier Moan.
TILGANG PÅ TEKNOLOGI
– Som Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon, har Visma en del å tilby på teknologisiden, som kan være nyttig for FINALE; ikke minst hva angår skybaserte tjenester, sier Moan. – Kommer dere til å si noe om kjøpesummen? – Ikke jeg i alle fall, kommenterer konsernsjef Øystein Moan i Visma.
Les mer - Finale blir datter av Visma
 
 
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News