Credit News Økonomisystemer

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Opplev nyhetene på BT360

- nyheter og endringer på BT360 legges ut forløpende
Nå finner du, bl.a: • Deling av analyser, rapporter og datagrunnlag. Dvs. at et team kan jobbe på samme kunde i fellesskap.
Les mer
21.02.18
 

ERP in the sky

- vellykket implementering av skybaserte løsninger
Det er ikke lenger kun er de største virksomhetene som implementerer ERP-løsninger. En rekke mindre og mellomstore foretak går fra tradisjonelle regnskapssystemer til skybaserte ERP-løsninger.
En slik overgang kan gi de fleste virksomheter betydelige fordeler i form av fleksibilitet, kostnadseffektivitet, bedre stabilitet og mer tilgjengelig informasjon.
Valget innebærer også nye og utfordrende risikoer, og en god implementeringsprosess er kritisk for å realisere gevinstene. Vi gir noen tips på veien til deg som vurderer å gå opp i skyen. Kilde: pwc.no
Les mer
20.02.18
 

Sapphire now and ASUG Annual Conference

Get the tools to build your best run business with the most innovative cloud and business technology applications, and chart your company's destiny
Learn why YOU should attend.
Les mer
20.02.18
 

SAP

Announces Preliminary Fourth-Quarter and Full-Year 2017 Results
Stellar New Cloud Bookings, Up 31% in Q4 at Constant Currencies – EPS Up Double Digits.
Les mer
12.02.18
 

SAP

- Announces Third Quarter and First Nine Months 2017 Results
SAP SE (NYSE: SAP) announced its financial results for the third quarter 2017 ended September 30, 2017. Outstanding S/4HANA momentum keeps SAP on track to achieve its mid-term ambitions.
Les mer
23.10.17
 

BT360 Analyse

- verktøy for analyse av økonomisk utvikling, simulering, sammenligning og forventninger
Analyse av regnskapstall og nøkkeltall hittil i år vs. hittil i fjor.
Effektiv utarbeidelse av prognose for året (med integrerte sjekklister).....
Les mer
17.10.17
 

Lederkilden

- lønnsomhets- og likviditetsforbedring
Få en innføring i hva som kreves for forbedring av bedriftens lønnsomhet, med fokus på inntektsøkning, kostnadsreduksjon, direkte likviditetsforbedring og grunnleggende forhold.
Les mer
03.10.17
 

We're Changing the Big Data Game

- and we want you to be there
Join our Big Data event live stream as SAP CEO Bill McDermott shares Big Data innovations that will dramatically accelerate your ability to drive business value.
Les mer
25.09.17
 

Eleven Questions About SAP S

- 4HANA Cloud
In SAP S/4HANA Cloud, SAP has created a public cloud ERP suite for small and midsize enterprises. Kilde: sap.com
Les mer
04.09.17
 

Try SAP Cloud Platform for Free

- discover the only platform-as-a-service designed for your mission-critical business apps
.... and become a truly integrated and optimized enterprise ready for digital transformation. Kilde: sap.com
Les mer
28.08.17
 
 
Foto: Øystein Moan i Visma har nettopp signert avtalen med Eivind Simonsen i Finale Systemer.

Fornøyd med handelen

- Øystein Moan i Visma har nettopp signert avtalen med Eivind Simonsen, og erkjenner at det ble en ganske stor julehandel i år. Visma har ifølge konsernsjefen kjøpt det som kommer til å bli et nytt, sentralt kompetanseområde i Visma-familien.
– Finale Systemer er et meget veldrevet selskap. De er en ledende leverandør av programvare for årsoppgjør, avstemming og konsolidering. De har god lønnsomhet, og de har god kvalitet på sine produkter og tjenester. Finale kommer til å bli en av stjernene i Visma-familien, påpeker konsernsjef Øystein Moan. Han har nettopp satt sin signatur på avtalen mellom selskapene, som trer i kraft fra januar.
GJENSIDIG KONTAKT
Moan forklarer at det er gjensidig respekt og interesse som har ført de to partene sammen. – Vi har vel gått og sett på hverandre en stund, du kan si det sånn at vi lenge har hatt et godt øye til hverandre, sier Moan. 70 prosent av Finales kunder er også kunder av Visma og fremover vil fokus være på å sørge for å gi sine felles kunder enda bedre integrasjoner mellom Vismas systemer og Finales programvare. Finales kunnskap om området vil også brukes i utviklingen av nye produkter og tjenester. – Hva med de som bruker FINALE, men som ellers er konkurrenter av Visma? – De som bruker FINALE, gjør det fordi de har valgt det beste systemet levert av et sterkt fagmiljø. I Visma vil vi sammen med organisasjonen bygge videre på det gode selskapet har skapt. Vi ønsker samtidig selvsagt å utnytte synergier for selskapene ved å samordne en del, for eksempel gjennom samarbeid mellom salg og kundesupport. Vi ønsker også å utvide tilbudet til regnskapsbyråer som allerede er kunder av Visma. Og vi håper å ganske raskt få utvikle bedre integrasjoner mellom Vismas og Finales programvare, sier Moan.
TILGANG PÅ TEKNOLOGI
– Som Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon, har Visma en del å tilby på teknologisiden, som kan være nyttig for FINALE; ikke minst hva angår skybaserte tjenester, sier Moan. – Kommer dere til å si noe om kjøpesummen? – Ikke jeg i alle fall, kommenterer konsernsjef Øystein Moan i Visma.
Les mer - Finale blir datter av Visma
 
 
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News