Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024
Foto: Tor Berntsen, adm. direktør i Kredinor SA

Stor interesse for Kredinors fagseminar bank/finans

- Kredinors fagseminar bank/finans 2019 ble arrangert i Oslo, 04. april

Kredinor opplever en stadig større etterspørsel etter sine inkassotjenester innenfor bank og finans. Kjernen i å lykkes innenfor denne bransjen er god håndtering av sluttkunden. Seminaret, som har blitt arrangert helt siden 2005/06, var meget godt besøkt, noe som viser en sterk bransjeinteresse for dette arrangementet.

Fagseminaret tar for seg, blant annet, kredittfaglige og juridiske problemstillinger for bank- og finansnæringen. Deltakerne ble først ønsket velkommen av Kredinors adm. direktør,Tor Berntsen. Han la vekt på/poengterte en del forhold i lys av de kommende endringer i Inkassoloven og den siste tids mediaoppslag om inkassobransjen og spesielt innfordring av småkrav.

Som alltid var Kredinors egne krefter på plass med interessante foredrag. I år var det Baard Sig. Bratsberg, Mathias F. Seierstad Haugan, Elisabeth Selvik, Andreas Komnæs, Siri Jensen og Magnus Solstad som holdt foredrag innfor sine respektive fagfelt.

Eksterne forelesere var Technoguru Silvija Seres som gav en fersk oppdatering på tech og fremtid og Samfunnsøkonom Arne Jon Isachsen, professor ved Handelshøyskolen, som tok for seg den økonomiske utviklingen i Norge.

I løpet av den innholdsrike dagen fikk deltakerne også nyte en helaften med middag og underholdning.

09.04.19
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA