Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 25.04.2024

Proff Forvalt søker ny selger

Når du jobber med salg hos oss, vil du jobbe med våre nye og eksisterende kunder. Det viktigste arbeids-redskapet vil være telefonen, og du jobber ut fra kundelistene du får

Hos oss får du en omfattende obligatorisk grunnopplæring hos vår egen kursavdeling, Eniro Business School. Vi gir deg gode forutsetninger for videre kompetanseutvikling hvis du selv ønsker å gå videre. I tillegg til fast månedslønn og provisjon, der du selv har mulighet til å påvirke hvor mye du tjener, får du som ansatt en rekke gode fordeler. Du blir dessuten en del av et kompetent team med godt samhold der vi hjelper hverandre med å nå gode resultater.

Vi ser etter deg som har en tydelig personlighet, god erfaring med bruk av datamaskin, er vant med å møte og kommunisere med ulike typer mennesker, samt at du behersker det norske språket til fulle. Det er en stor fordel dersom du har en Bachelor og/eller salgserfaring, gjerne via telefon. Du er velorganisert og trives med å jobbe mot budsjett og høye målsettinger. Du liker høyt tempo, kan formidle din gode energi og kan på en utholdende og langsiktig måte jobbe mot ønsket resultat.

Hva du blir en del av: Vårt kontor ligger i Oslo sentrum (Havnelageret). Vi er i dag ca 300 ansatte i Norge.

Hvem er vi? Proff Forvalt er Eniro Norges satsningsområde innen kreditt- og regnskapsinformasjon. Vi har vært i markedet siden 1991 og er solid forankret som en pålitelig og seriøs samarbeidspartner for norsk næringsliv og offentlig virksomhet. Du bør være interessert i å selge litt kompliserte salg, og ha en interesse innen økonomi.

Proff Forvalt er knyttet til merkevaren Proff som er eid av Eniro Norge AS.Proff Forvalt leverer oppdaterte opplysninger innen kreditt- og markedsinformasjon. Våre samarbeidspartnere/informasjonsleverandører er bl.a. Statistisk sentralbyrå,Handelshøgskolen i Bodø (siviløkonomstudiet) og Brønnøysundregistrene. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Anita Bach, tlf: 40021420 eller på mail: anita.bach@proffice.no.

Les mer

23.03.15
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA