Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 26.04.2024

Stilling ledig hos Brødrene Dahl AS

Kredittmedarbeider med erfaring innen kreditt/inkasso

Arbeidsoppgaver: Arbeidsoppgaver er innfordring av Brødrene Dahls med døtres utestående fordringer, løpende dialog med selskapets inkassobyråer. Daglig innlesing av bank, avstemming av kundereskontro og tett dialog med både kunder og salg.

Ønskede kvalifikasjoner: Som person er du strukturert, nøyaktig, overholder tidsfrister og har god gjennomføringsevne. Du trives med tallbehandling (Excel, Movex/M3 og andre verktøy) Videre er du målrettet, positiv til utfordringer og har stor arbeidskapasitet som trengs i en hektisk hverdag. Den rette kandidaten har god regnskapsforståelse og erfaring innen kredittfaget.

Vi tilbyr den rette: Vi tilbyr en spennende operativ rolle i et dynamisk miljø med tett samarbeid mellom økonomi og salg. Selskapet har konkurransedyktige betingelser og muligheter for faglig og personlig utvikling i et internasjonalt konsern. Arbeidssted er Bryn i Oslo.

Informasjon om stillingen eller bedriften kan rettes til Kredittsjef Pål Ramm på telefon 92 42 33 55. Vi ønsker ikke kontakt med telefonselgere. Søknad med kort beskrivelse av yrkeserfaring og utdannelse (CV) sendes så raskt som mulig, senest innen 10. mai 2015 til Kredittsjef Pål Ramm. Epost: pal.ramm@dahl.no

Brødrene Dahl AS er Norges ledende rørgrossist og arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VA, INDUSTRI, MARINE, OLJE & GASS, VANNKRAFT OG SAMFERDSEL. Konsernet har 1500 medarbeidere og en omsetning på over 6 milliarder kroner. Brødrene Dahl driver virksomhet på 72 steder i Norge og eier disse datterselskapene: Brødrene Dahl Romania, Brødrene Dahl Vietnam, Ventistål, Bergersen Flis og O. Berge. Brødrene Dahl er del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain, som har virksomhet de fleste steder i verden.

Les mer

27.04.15
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA