Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024

Owe Ruds kreditt-tips

- for Desember 2015

Innfordring: Mitt generelle inntrykk er at det ventes alt for mye, i innfordringsprosesser, i norsk næringsliv. Noen irrasjonelle begrunnelser for å vente kommer på bordet og får, alt for ofte, gjennomslag. Dette har selvfølgelig noe med den reelle markedsmakten mellom de to partene å gjøre.

Det har også noe å gjøre med hvor godt avtalt ting er, før faktura sendes. Og, ikke minst, det har med å gjøre hvilken internstatus innfordringsfunksjonen har i bedriften, vs salgsfunksjonen. Generelt: Å koble inn din eksterne inkassoforbindelse tidlig i innfordringsprosessen er mitt råd.

Kredittpolicy: Trenger du praktisk assistanse/gode råd og vink i forbindelse med etablering- eller revisjon/oppdatering av kredittpolicy og håndbok ? Vennligst kontakt owe@creditnews.no for assistanse.

Forøvrig, her er en fagartikkel som kanskje kan være av interesse: "Six steps to failure: lessons from WorldCom and Nortel’s record-breaking bankruptcies". Se Temaside "Internasjonale nyheter".

Avslutningsvis: Credit News følger med for deg ! Vi har oppgradert vårt konsept og jeg anbefaler å sjekke ut dette! Du får tilgang til et helt skreddersydd produkt til en meget rimelig abonnementspris !

Les mer - Vi har oppgradert vårt konsept og jeg anbefaler å sjekke ut dette!

26.11.15
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA