Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 23.04.2024
Foto: Martin Hovden, kredittarbeidet i Aller Media, ble i februar tildelt Kredittprisen for 2015.

Proff på kreditt

Kredittarbeidet i Aller Media har blitt lagt merke til

Martin Hovden ble i februar tildelt Kredittprisen for 2015. Kredittprisen utdeles av Norsk Kredittforum til den som har tatt personlig initiativ innenfor kredittfaget, og som har utviklet og synliggjort verdien av en effektiv kredittfunksjon.

Martin Hovden leder avdelingen som fører regnskap for hele mediedivisjonen i Aller – med merkevarer som Dagbladet, Se & Hør, KK, Allers og DinSide.no. Omsetningen ligger på rundt 1,4 milliarder kroner i året. Avdelingen består av syv regnskapsmedarbeidere og fire controllere, i tillegg til Hovden som har tittelen økonomidirektør.

«Vi har inntekter fra annonsesalg til profesjonelle kunder, som utgjør relativt få, men ganske store, fakturabeløp. Dessuten har vi mange små forhandlere som selger avisen, og privatpersoner som abonnerer på magasinene våre. Mange store volum og små beløp. Det er viktig for oss å håndtere alt dette på en profesjonell og god måte», forklarer Hovden.

Aller Media har samarbeidet med Lindorff i en årrekke. Lindorff leverer tjenester som faktura, reskontro og inkasso til mediekonsernet. Kilde: lindorff.com

Les mer

11.06.16
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA