Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 23.04.2024
Foto: Frode Berg, administrerende direktør i Experian Norge

Experian på innovasjons-toppen til Forbes

Magasinet Forbes har for tredje året på rad kåret Experian til et av verdens 100 mest innovative selskaper.

I år klatrer selskapet 17 plasser til en 71. plass. - Innovasjon står veldig sentralt i Experian, og vi er stolt over at vi for tredje år på rad får annerkjennelse for vår kultur for nyskaping, sier Frode Berg, administrerende direktør i Experian Norge. Forbes magasin plukker hvert år ut verdens 100 mest innovative selskaper. På toppen av listen, finner vi i år som i fjor Tesla Motors. Globale giganter som Amazon, Netflix og Visa er også med blant verdens 100 mest innovative selskaper som Forbes har plukket ut. - Selv om vi i Norge representerer en liten del av vår globale aktivitet, merker vi hver dag styrken i det internasjonale nettverket og innovasjonskraften i organisasjonen, sier Berg.

Forbes topp 100-liste er laget ved at investorer plukker ut selskaper de mener er mest innovative. Innovasjonen kan gå ut på lansering av nye produkter og tjenester eller forventning om å kunne innta nye markeder og vokse. Graden av avkastning på tidligere innovasjoner og hvor mye av overskuddet som reinvesteres i selskapet er også tatt hensyn til i kåringen.

- Experian har lansert en rekke innovative produkter den siste tiden. I Norge har vi blant annet lansert en løsning for helautomatisert tolkning av signatur og prokurarett i foretak. Tjenesten forenkler signeringsprosessene på en helt ny måte, samtidig som du alltid sikrer at riktige personer signerer, sier Berg.

For ytterligere informasjon: - Kontakt Frode Berg, administrerende direktør Experian, mobil 97598037

Om Experian: - Experian er verdens største leverandør av kreditt-, analyse og markedsinformasjon til bedrifter. Vi hjelper våre kunder med verktøy som bidrar til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger. - Experian plc er listet på London Stock Exchange (EXPN), og er en del av FTSE 100-indekset. Den samlede omsetning finansåret 2014 var 4,8 mia. USD. Experian består av 16.000 ansatte i 39 land og har hovedkontorer i Dublin, Nottingham, Costa Mesa (California) og Sâo Paulo (Brasil).

Lenke til Forbes liste over verdens 100 mest innovative selskaper:

20.09.16
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA