Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 19.04.2024
Foto: Jakob Kjær, CFO i Broadnet AS

Broadnet AS inngår langsiktig og strategisk samarbeid med Arvato

Arvato Financial Solutions har inngått en avtale om fakturaadministrasjon og  kjøp av inkassosaker for Broadnet.  Broadnet  har valgt Arvato som leverandør etter en lang anbudsprosess, hvor flere norske leverandører har deltatt.

Avtalen inkluderer administrasjon av fakturaer, full reskontro og betalingsoppfølging, kjøp av inkassosaker mot privat kunder, og er en utvidelse av tidligere samarbeid.

Arvato og Broadnet inngår et samarbeid på lengre sikt for å sikre kontinuitet og vekst.

«Vi er svært fornøyde med å ha inngått et strategisk samarbeid med Broadnet konsernet. Arvato er en totalleverandør som leverer fleksible og innovative tjenester i hele verdikjeden. Vi skal levere effektive prosesser for å bidra til å skape merverdi og vekst for Broadnet. Denne avtalen er av stor betydning for vår vekststrategi og våre målsetninger, hvor vi satser tungt innenfor data- og telekommunikasjonsbransjen i Norge og Norden.» sier Karl Otto Aam, Country Manager i Arvato Norge.

«Avtalen med Arvato gir oss muligheten til å samle våre fakturering og innfordringstjenester i hele konsernet hos én leverandør. Vi har også tidligere hatt avtale med Arvato på inkassotjenester og vært meget fornøyd med deres resultater. Totalavtalen sikrer kvalitet i alle ledd i kundereskontro og innkrevingsprosess, og gjør det mulig for oss å konsentrere oss om å levere best mulig service og tjenester til våre kunder,» sier Jacob Kjær, CFO i Broadnet AS.

Broadnet AS er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon. Broadnets virksomhet er splittet i fem forretningsområder: Forhandler, Operatører, Systemintegratorer, Storkunder og SMB som alle leverer til bedriftsmarkedet og Homenet som opererer i privatmarkedet. Broadnet Holding konsernet består blant annet av selskapene Broadnet AS, Homenet AS, Dinabo AS og Dataguard AS. Konsernet eies av EQT, Nord-Europas ledende private equity-selskap. EQT har sterke vekstambisjoner for konsernet i lys av økende kapasitetsbehov på datakommunikasjon

25.10.16
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA