Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024
Foto: Advokat Glenn Lorentzen i Conecto loser medarbeidere i SpareBank 1 Forsikring trygt gjennom juridiske aspekter av inkassosakens gang.

Kompetanse som konkurranse-fortrinn

Uten riktig kompetansenivå i alle ledd, uavhengig av funksjon, blir det vanskelig å konkurrere. Conecto tar kompetanseheving på alvor og tilbyr også skreddersydde kurs for kundene sine.

–Vi stiller høye krav, både til oss selv og til kvaliteten på våre leveranser. Våre kunder i næringslivet vet at det er resultatene som teller. Derfor har vi utviklet et kompetanseprogram kalt Conecto Kompetanse for kunder og ansatte som vil lære mer om inkassoprosessen og suksesskriteria knyttet til denne, forteller Petter Adde i Conecto.

SKREDDERSYDDE FAGLIGE OPPLEGG

–Vi stiller gjerne opp når våre kunder har behov for skreddersydd opplæring av egne medarbeidere, legger han til. Nylig gjennomførte Conecto et dagsseminar for medarbeidere i forsikringsselskapet SpareBank 1 Forsikring. I løpet av dagen ble deltagerne loset gjennom juridiske aspekter av inkassoprosessen av advokat Glenn Lorentzen i Conecto. –Her gikk vi blant annet igjennom rutiner og lovverk ved tvistesaker, behandling i forliksråd og domstolene, og sikring av krav, forteller Key Account Manager Trond Myhre i Conecto.

BEDRER KUNDERELASJONER

Men i tillegg til faglige lærdommer er det interaksjonen mellom Conecto og kunden som tilfører en reell merverdi – for begge parter. –En slik dag fører alltid til dialog og åpne diskusjoner rundt bordet. Dette er nyttig for begge parter og vi avdekker også eventuelle daglige rutiner som bør endres for å forbedre arbeidsforholdet oss i mellom. Jeg er sikker på at begge parter opplever dette som nyttig, sier Myhre. Sparebank 1 Forsikring har vært kunde i seks år og har tidligere hatt mer generell kursing i selve inkassosakens gang. –Ulike kunder i ulike bransjer vil naturlig nok ha forskjellig behov for kompetansetilførsel. Vi gjør det vi kan for å skreddersy kurs. Sammen skaper vi da enda bedre resultater, avslutter Adde.

Les mer - om Conecto

08.03.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA