Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 26.04.2024
Foto: Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor (Foto: Bård Gudim)

Kredinor SA etablerer virksomhet i Sverige

Inkassoselskapet Kredinor har nå besluttet å etablere virksomhet i Sverige, etter å ha hatt virksomhet i Norge siden oppstarten i 1905.

Kredinor er eid av næringslivet gjennom samvirkemodellen, og er Norges største inkassobyrå målt etter antall mottatte saker. Kjernevirksomheten til Kredinor er inkasso og overvåk, men tjenester innenfor fakturering, reskontroadministrasjon, analyse og kjøp av porteføljer tilbys også, og vil være viktige deler av det totale tjenestetilbudet i Sverige. Kredinor etableres gjennom kontor i Stockholm og forventes å være i gang med virksomheten mot slutten av 2017.

Administrerende direktør Tor Berntsen sier følgende:

– Mange av våre eksisterende kunder har gitt uttrykk for at de gjerne ser at vi etablerer oss i Norden, og da i første omgang i Sverige. Vi har, etter å ha vurdert muligheten for å kjøpe et tilgjengelig eksisterende selskap, valgt å starte opp med noe helt nytt i Stockholm. Vi er nå i gang med å rekruttere daglig leder til selskapet. Kredinor er bransjespesialister og tilbyr moderne betalingsløsninger, integrasjoner sømløst mot kundenes systemer, og utstrakt kundeservice gjennom et moderne og innovativt kundesenter. – Vi har en solid økonomi og 2016 har vært et godt år for oss, fortsetter Berntsen. Tidspunktet for å gå videre er på alle måter ideelt. Signalene fra våre kunder er at det er viktig at vi er på de arenaer hvor de befinner seg og vår strategi vil i første omgang være å sikre vekst blant våre eksisterende og fremtidige norske kunders virksomheter i Sverige. Dernest vil målet være å rekruttere nye kunder i dette som blir et nytt marked for oss. Ved å etablere et nytt selskap i Sverige basert på ny og moderne teknologi og systemer med felles totalrapportering, er vi trygge på at vi skal kunne leve opp til kundenes forventninger, sier Berntsen

Felles nordisk leverandør

Sverige er Norges største handelspartner og en rekke norske selskap har virksomhet der. Etableringen av Kredinor i Sverige er en følge av at selskapets kunder innenfor bank/finans, energi, handel og service etterspør våre tjenester. I tillegg har Kredinor også en ambisjon om å vinne nye kunder og markeder. – Vi gleder oss til å ta opp konkurransen i Sverige og målet er å komme i gang med operativ virksomhet i løpet av 2017, avslutter Berntsen.

Les mer - om Kredinor

22.03.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA