Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 19.04.2024
Foto: Adm. direktør Tor Berntsen, Kredinor.

Velkommen til KredinorNytt 1 – 2017

2017 har så langt vært mer enn begivenhetsrikt for Kredinor, og vi er ganske stolte av hva vi holder på med og får til om dagen.

Vi søker ikke ro og fred, men action og utvikling som skal komme alle kunder og medlemmer til gode. Vi er godt i gang med et omfattende moderniseringsprosjekt på IT-siden, hvor kunde- og oppdragsgiverportalene Min side og Kredinor Online blir topp moderne og innbyr til selvbetjening på en enkel og oversiktlig måte. Kort tid etter oppstart av den nye betalingsløsningen Betal nå har vi mottatt betalinger fra personer mellom 18 og 97 år. Det tolker vi dithen at den fungerer bra for alle. Nettstedet kredinor.no skal også bli nytt – ja, inkassobransjens beste og mest brukervennlige.

Vi er også godt i gang med å etablere oss i Sverige. Gjennom satsingen vår utenfor Norge ønsker vi å vise at vi vil være til stede for våre kunder der de er. Vi har avdelinger over hele Norge og med fotfeste i Sverige legger vi en ny alen til vår vekst. Om ikke dette er nok Jeg velger meg april I den det gamle faller I den det ny får feste; det volder litt rabalder dog fred er ei det beste men at man noe vil så har vi litt i det skjulte ført forhandlinger med eiere av et dansk inkassoselskap om kjøp. Nå er kjøpet i boks. Købmandstandens Inkassoservice A/S lokalisert i Ballerup rett utenfor København eies nå fullt og helt av Kredinor. Købmandstanden (KIS) skriver sin historie helt tilbake fra 1870, og er et inkassoselskap med ca. 40 medarbeidere og kunder innenfor alle segmenter. Målet med eierskapet er å vokse og bli Danmarks største og beste inkassoselskap. Kredinor i Danmark skal bli en aktør å regne med.

Kredinor konsern teller nå Kredinor SA, Kredinor Finans AS, Christiania Innfordring AS, Kredinor i Sverige (klart i løpet av 2017) og Kredinor i Danmark (Købmandstanden Inkassoservice AS.)

Vi skal alltid være nyskapende, nytenkende og fremtidsrettet og samtidig ta vare på vår seriøsitet, egenart og kultur. Humøret, stoltheten og gleden over å være i Kredinor skal alltid prege oss. Det vet vi at alle dere våre kunder setter pris på. Det at dere eier oss er viktig for oss. Glem aldri at vi er der for dere. I dagens nummer av dette KredinorNytt kan dere lese mer om flere av våre kunder lokalisert i Kristiansand. Vi presenterer også vårt nyeste medlem av Kredinorfamilien i Norge, datterselskapet Christiania Innfordring. Vi er sponsor til Vipers håndball, som faktisk nå nettopp påførte Larvik sitt første serietap på 18 år. Det er bare å sette seg ned å bli kjent med næringslivet på Sørlandet. Agder Energi, markedsselskapet LOS, Color Line, Næringsforeningen og Sparebanken Sør får alle fortjent plass. Vi møter Kredinors avdelingskontor i Kristiansand som gjør en strålende jobb for alle sine kunder.

Samtidig benytter vi anledningen til å presentere vinnerne av Årets Kredittpris 2016, Eva Kvakkestad og Lise Einarsen fra Fortum Markets.

Les mer - KredinorNytt 1 – 2017

31.05.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA