Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 19.04.2024
Foto: Avd. direktør Terje Kvitrud i Conecto - åpner konferansen Connecting Bank/Finans 2017

Connecting bank/finans 2017

Conecto med sin årlige konferanse for bank og finans 7.- 8.juni på Scandic Hamar

Conecto AS er et av landets ledende aktører innen betalingsoppfølging og inkasso. De har i dag 150 ansatte fordelt på tre fysiske lokasjoner, og omsatte i 2016 for 186 MNOK. Conecto er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Gruppen AS.

Conecto bød på et rikt faglig program, med både interne og eksterne foredragsholdere, på årets konferanse for bank og finans. Ca 70 deltakere fra ca 40 ulike kunder var til stede. Avd. direktør Terje Kvitrud ønsket velkommen, før Iren Rutle, ansvarlig for forretningsutvikling og IT i Conecto, tok over. Se egen sak om hvordan Conecto digitaliserer dagens løsninger.

Conectos juridiske avdeling, ved Bjørn Ove Myhrsveen, Liv Marit Wold, Synnøve Selnes Schumann og Glenn Lauritzen, gjennomgikk sentrale, juridiske temaer ved mislighold, nytt fra lovgiver, mm.

Jan Ludvig Andreassen, Sjeføkonom i Eika Gruppen, og Magne Gundersen, Forbrukerøkonom i SpareBank 1 og ekspert i Luksusfellen på TV3, var profilerte, eksterne, foredragsholderne.

Credit News vil fremover følge opp med saker, med utgangspunkt i de temaene som ble behandlet på konferansen. Følg med !

Les mer fra konferanse - Inkassobransjen står overfor store endringer i fremtiden

13.06.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA