Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024

Creditsafe har lansert et nytt salgsverktøy – Sales Joe

Verktøyet hjelper bedriftene å organisere og bygge effektive salgskampanjer og skape lister med nye leads basert dagsfersk bedriftsinformasjon.

Ubegrenset informasjon om alle bedrifter i Norge - Med Sales Joe får brukerne ubegrenset tilgang til over 1.8 million kontaktpersoner fra 1.1 millioner norske bedrifter. Det gjør det mulig for salgsteam å få en fullstendig oversikt over kampanjer, leads, salgsmuligheter og faktiske salgsresultater, både på individ- og teamnivå. Verktøyet gir muligheter for å segmentere de beste leadsene ut fra bransje, geografi, risikonivå, antall ansatte og omsetning.

Bedre salgsprognoser - Fordelen med Sales Joe er at alle leads kan samles på ett sted. Dette gjør det enkelt å organisere alle daglige aktiviteter i ett felles brukervennlig verktøy. Hver salgskampanje kan inkludere egne kommentarer både på individ- eller teamnivå. Hver salgsleder kan dele ut oppgaver og mål til sine salgsteam for å følge opp leads og sjekke avsluttede salg.

For salgsteam som jobber internasjonalt - Utover at at Sales Joe kan brukes av hele organisasjonen, fra marketing til selgere og KAM, kan verktøyet også brukes internasjonalt. For de som selger til utlandet eller ønsker å ekspandere utover Norge går det for eksempel an å kontakte bedrifter i Sverige, Tyskland og USA. Og selvsagt med samme høye kvalitet på bedriftsinformasjonen. Sales Joe hjelper deg å følge og måle resultater på ett og samme sted! Det er et salgsverktøy som passer alle typer bedrifter og organisasjoner, enten du har 1 eller 10 ansatte.

For å finne ut mer om Sales Joe se www.salesjoe.no og prøv Sales Joe gratis idag!

28.06.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA