Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024
Foto: Iman Winkelman leder for Virke inkasso

Fagdag med fokus på kompetanse

Virke inkasso inviterer til høstens fagsamling for bransjen fredag 13.oktober.

Gjennom arrangementet inviterer man både til faglig påfyll og diskusjon om kompetanse. Virke inkasso er Hovedorganisasjonen Virkes bransjeenhet for inkassonæringen. Tradisjonen tro inviterer foreningen til høstsamling for bransjen. I år finner denne sted 13.oktober på Thon Hotell Opera i Oslo. Programmet er to-delt:

I del 1 rettes det søkelys mot hva man kan lære av inkassoklagenemndens arbeid og Finanstilsynets tilsyn med inkassobyråene. Finanstilsynet vil bygge sin innledning på praktiske eksempler og synliggjøre hvordan regelverket på ulike områder der de ofte identifiserer feil og avvik skal forstås.

I del 2 inviterer Virke inkasso til diskusjon om hvilke kompetansekrav som skal prege bransjen fremover. Som del av programmet legges det opp til en innledning om foreningens krav til kompetanse blant autoriserte inkassobevillingshavere, samt en paneldebatt om temaet der blant annet representanter for andre bransjer med autorisasjonskrav er invitert for å diskutere kompetansekrav – og hvilke fordeler og ulemper ulike krav til kompetanse har for bransjer og enkeltselskapene i næringen.

Konstituert leder av Virke inkasso Iman Winkelman gleder seg til høstens fagdag: - Min erfaring er at disse samlingene både fungerer som en viktig arena for påfyll av kompetanse og som en arena for bransjedialog på kryss og tvers av selskapene. Vi gleder oss over at mange har meldt seg på arrangementet allerede, og ser frem til å være vertskap for en bransje som spiller en viktig rolle på vegne av norsk næringsliv for øvrig, sier Winkelman.

Winkelman minner om at alle deltakere må melde seg på via Virkes hjemmesider. Mer informasjon og link til påmelding finner du her:

18.09.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA