Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024
Foto: Olaf J. Næss Aadalen, innfordringssjef (head of collection) i Bank Norwegian og Nina C. Gjølberg Nordli, som er Key Account Manager i Kredinor

Kredinor – ti år for Bank Norwegian

Kredinor har vært leverandør av inkassotjenester for Bank Norwegian i Norge siden bankens oppstart i 2007

Samarbeidet er nå også utvidet til porteføljekjøp. Bank Norwegian tilbyr usikrede lån og kredittkort, og har etablert seg som en av de største leverandører av finansieringsprodukter på privatmarkedet i Norge. Kredinor styrer inkassoløpet i Bank Norwegian i Norge. – Inkassovirksomhet er svært viktig for en bedrift av vår størrelse og fordi vi operer i det markedet vi gjør, sier innfordringssjef Olaf J. Næss Aadalen i Bank Norwegian. – I Kredinor er det korte linjer, og vi er alltid trygge på at våre interesser blir godt ivaretatt, sier Aadalen.

Bank Norwegian og Kredinor har jevnlig, tverrfaglige møter for å gjennomgå porteføljen med fokus på optimalisering og kvalitetskontroll tilknyttet kundeforholdet. – Bank Norwegian er en profesjonell aktør og har stor kompetanse knyttet til fagområdet innfordring. Det er en innovativ, krevende og spennende kunde å samarbeide med, sier Nina C. Gjølberg Nordli.

Les mer - Kredinor – ti år for Bank Norwegian

01.11.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA