Experian Norge

Web-TV fra Kredittseminaret 2008

Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i First Securities, holdt et foredrag over temaet ”Børsens psykologi”. Dette er et engasjerende foredrag med sterkt fokus på dagens finanskrise.

Produsent: Credit News, Web-TV, Tom O. Ottesen.

Kredittseminaret i Trondheim, arrangert av Creno, Codex, Experian, Itella og Posten, ble en solid suksess med drøyt 140 deltagere til stede.

Seminaret ble offisielt åpnet av generalsekretær i NIF, Thor A. Andersen, før Kåre Willoch var første foredragsholder ut. Og la det være sagt med en gang; den mannen er simpelhen utrolig ! Den fremdeles sylskarpe og engasjerte åttiåringen delte av sin viten om økonomisk historie og sine synspunkter på globaliseringen og årsakene til dagens økonomiske krise på en fortreffelig måte.

Uten forkleinelse for noen, så kom vel selve rosinen i pølsen på slutten av første seminardag, da en sprudlende Finansminister Kristin Halvorsen overraskende dukket opp og først fortalte om- og så inviterte til spørsmål rundt dagens vanskelige økonomiske situasjon. Sporty gjort !

Arrangementskomiteens Charlotte Rubberdt i Experian uttalte til Credit News før seminaret at årets program var satt sammen på bakgrunn av dagsaktuelle temaer som relaterer til samfunnsmessig og økonomisk utvikling, samt tilbakemeldinger og ønsker fra deltagere. Det viste seg at hun så definitivt har sine ord i behold.

Arrangørene hadde satt sammen en variert meny, bestående av blant annet foredragene ”iPost – ny og unik løsning for fakturautsendelse” (Per Olov Sjøgren, Itella Information), ”Børsens psykologi” (Harald Magnus Andreassen, First Securities), ”Fortsatt gode tider i norsk økonomi ?” (Ole M.Gjeving, Finansdept.), ”Husholdningenes gjeld” (Lars Gulbrandsen, NOVA), ”Hva kjennetegner kredittaktive personer” (Bente Thorbjørnsen, Experian), ”Tvangsfullbyrdelse – raskeste vei til inndrivelse ?” (Lars Magnus Holme, Codex Advokat) og ”Ny tvistelov – hva får den å si for vår bransje ?” (Thor A. Andersen, NIF).

Web-TV: Finansminister Kristin Halvorsen forteller om - og inviterer videre til spørsmål rundt dagens vanskelige økonomiske situasjon - med sterkt fokus på krisepakken for bankene.

Finansminister Kristin Halvorsen forteller om - og inviterer videre til spørsmål rundt dagens vanskelige økonomiske situasjon - med sterkt fokus på krisepakken for bankene.

Web-TV: Kåre Willoch var første foredragsholder ut. Og la det være sagt med en gang; den mannen er simpelhen utrolig ! Den fremdeles sylskarpe og engasjerte åttiåringen delte av sin viten om økonomisk historie og sine synspunkter på globaliseringen og årsakene til dagens økonomiske krise på en fortreffelig måte.

Kåre Willoch delte av sin viten om økonomisk historie og sine synspunkter på globaliseringen og årsakene til dagens økonomiske krise
 

Av andre talere kan nevnes Geir O. Iversen, adm.dir. i Experian, Finn Aamodt, Olympiatoppen, Kåre Valebrokk, tidl. Adm.dir. Dagens Næringsliv og TV2 og grunder Lars Ola Kjos, Norwegian Bank.

 

Å delta på slikt seminar er utvilsomt en fin måte å få faglig påfyll og treffe likesinnede for diskusjon og sosialt treff.