Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 24.04.2024
Foto: Robin Tveiten, teamleder for Bank/finans i Kredinor

Raskere nedbetaling av inkassogjeld

Økonomisk pusterom gjennom feriepenger, skatteoppgjør og lavere rente: Mange sliter med høy inkassogjeld gjennom flere år, men få vet at de kan skape seg et større økonomisk pusterom gjennom å betale litt mer når økonomien tillater det. En ekstra innbetaling på kr 21 000 kan forkorte nedbetalingstiden for inkassogjeld med et helt år.

I disse dager vil mange få penger til overs gjennom lavere rente på lån, penger tilbake på skatteoppgjøret og utbetaling av feriepenger. Koronakrisen har medført en forverret økonomisk situasjon for mange, men dette har foreløpig ikke gitt noen økning i antall inkassosaker. Likevel opplever Kredinor flere henvendelser fra kunder som vil bli kvitt inkassogjeld.

– Covid-19 har påvirket folks holdninger og pengebruken i positiv retning, sier Robin Tveiten, teamleder for Bank/finans i Kredinor. Mange av de som kontakter oss har vært i et økonomisk uføre over lang tid. Oppmerksomheten rundt økonomi og inkasso har gjort at de tar kontakt med oss. Det tilbudet som passer best for de fleste er en avdragsordning med mulighet for å betale inn mer når økonomien tillater det. Mange vet ikke hvor bra disse løsningene er før vi viser dem regneeksempler, sier han. Kilde: kredinor.no

Les mer

03.06.20
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA