Let`s pay – lekende lett betaling fra Kredinor
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 31.07.2021
Foto: Andreas Komnæs, leder for forretningsutvikling i Kredinor

Kredinor: Digitaliseringen gjør folk til bedre betalere

I takt med utviklingen innenfor digitale betalingsløsninger viser tallene våre at folk er mye bedre på å betale regningene i tide når de kan motta faktura og betale digitalt.

For svært mange handler ikke manglende betaling om viljen, men om glemsel eller sløvhet i en travel hverdag. Mange glemmer mye lettere en faktura på kjøkkenbenken eller i e-postboksen, og ender derfor med et unødvendig inkassokrav.

– Mange går rett i glemme-fellen med papirfaktura og faktura mottatt på e-post ved at man ikke har en enkel mulighet til å betale der og da, sier leder for forretningsutvikling Andreas Komnæs i Kredinor

– Løsningsgraden på inkassosaker med digital faktura og betalingsmulighet er opp mot 25 prosent bedre enn på saker der det sendes ut på papir. Tallet er viktig å merke seg for alle bedrifter. De gir et godt grunnlag for å se på egne utsendelser og hva de kan tjene på å digitalisere utsendelsene til effektive kanaler, sier Andreas Komnæs i Kredinor.

Mer enn 3,3 millioner nordmenn har sagt ja til å motta eFaktura og rundt 170 000 bedrifter har sagt ja til å motta EHF-faktura. Men fortsatt er det mange bedrifter som ikke legger opp til enkel digital betaling for kundene sine. Vi i Kredinor har derfor laget noen konkrete råd til folk. Kilde: kredinor.no

Les mer

13.04.21
Smarterebetaling.no er en blogg fra Modhi
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2021 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA