Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 09.08.2022
Foto: Paal Fure, administrerende direktør i dentsu Norge og Nord Europa, Magnus Solstad, analysesjef i Kredinor SA, Elisabeth Holvik

Kredinor: Forbrukertrender – strømpriser og angstsparing

Uroen fra pandemien og høye strømpriser gjør at folk flest vil holde igjen på pengebruken en god stund.

Vi kan snakke om angstsparing, sier sjeføkonom Elisabeth Holvik i Sparebank1. Holvik var en av flere eksperter Kredinor samlet til et webinar om forbrukertrender, onsdag 20. oktober 2021.

Pandemi-sjokket og økte strømpriser i Sør-Norge preget samtalen mellom Paal Fure, administrerende direktør i dentsu Norge og Nord Europa, Magnus Solstad, analysesjef i Kredinor SA, Elisabeth Holvik samt Håkon Haugsbø, programleder for webinaret.

– Strømprisene og usikkerheten folk har opplevd under pandemien gjør at de vil spare og være mer forsiktig. Det vil kanskje vare i minst ett års tid. Renteøkningen er i denne sammenheng uinteressant, det er strømpriser som gjelder.

Hvor sårbare er vi for stabilt høyere strømpriser? Det er en energimangel i verden, det er godt mulig at vi vil se en lengre periode med høye strømpriser, sier Elisabeth Holvik, sjeføkonom i Sparebank1. Kilde: kredinor.no

Les mer

26.10.21
Smarterebetaling.no er en blogg fra Modhi
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2022 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA