Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 09.08.2022
Foto: Kari Mette Berg Almskog, analysesjef i Dun & Bradstreet Norge

Dun & Bradstreet: Slik avdekker du kundene med høyest risiko

Mange selskaper sliter fortsatt med store ettervirkninger av korona. Klarer du å avdekke kunder som driver med høy risiko? Her får du tips til hvordan din bedrift unngår å bli skadelidende når kundene sliter økonomisk.

I løpet av noen få kritiske uker i mars 2020 ble økonomien snudd på hodet i mange markeder. Selv om den mest kritiske fasen er overstått, er veien tilbake til normalen lang for flere aktører i næringslivet.

– Skiftende restriksjoner førte til raskere endring i markedet enn det vi er vant til. Plutselig kunne en hel næring eller region bli kraftig påvirket av en enkelt restriksjon, sier analysesjef i Dun & Bradstreet Norge, Kari Mette Berg Almskog.

Selv om de nasjonale restriksjonene nå er lagt på is, og samfunnet i stor grad er åpnet opp, ser vi at økende smittetall denne høsten igjen skaper bekymring. Myndighetene har også varslet om at det er sannsynlig at vi vil oppleve lignende virus også i fremtiden.

– Det er likevel viktig å huske at de aller fleste bedrifter har klart seg godt. Imidlertid er det noen skjulte og forhøyede risikoer med for eksempel forsyningskjeder som kan påvirke helt ut til din egen virksomhet. Det er her vi fortsatt må være litt ekstra på vakt, sier Almskog. Kilde: Liv Anne Holst, Head of Marketing and Communications/ dnb.com

Les mer

13.12.21
Smarterebetaling.no er en blogg fra Modhi
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2022 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA