Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 17.05.2022

Stilling ledig hos Kredinor

Er du utvikler med kompetanse innen RPA ? Da har du mulighet til å sikre deg spennende jobb i et av Norges største inkassoselskap !

Kredinor er et av Norges største inkassoselskap og leverer bransjeledende løsninger innenfor fakturaservice, inkasso, betalingsløsninger og porteføljekjøp. For at Kredinor skal være best innenfor sine markedsområder ser de kontinuerlig på nye løsninger og ny teknologi.

Du vil bli en del av et høykompetent team på 7 personer bestående av utviklere og prosessanalytikere. Godt samarbeid, positiv innstilling, interesse og engasjement er noe vi verdsetter på teamet.

Vi ser etter deg som liker å holde deg oppdatert på ny teknologi og mulighetsområder, er initiativrik og har god gjennomføringsevne. Du har god oversikt og forstår hvordan viktige detaljer passer med helheten. Du er besluttsom, initiativrik og en god lagspiller som motiveres av å nå felles målsettinger.

Hos oss vil du oppleve gode utviklingsmuligheter i et faglig sterkt arbeidsmiljø. Faglig påfyll får du ved å delta på kurs og sertifiseringer innenfor fagområdet. Vi tilbyr et inspirerende, kommersielt og involverende miljø med konkurransedyktig lønn og mange goder inkludert solide pensjons- og forsikringsordninger. Kilde: impact.no/ Rune Strande, Senior Rekrutteringskonsulent, rs@impact.no, tlf. +47 40805224

Les mer hos Impact

18.01.22
Smarterebetaling.no er en blogg fra Modhi
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2022 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA