Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 27.04.2024
Foto: Ole-Henrik Andreassen, direktør for Operations for Lindorff i Norge.

140 000 nordmenn bruker Lindorff24

Det siste året har selvbetjeningsportalen Lindorff 24 blitt allemannseie, og veksten kommer på mobil og nettbrett

Lindorff har ett års erfaring med bruk av selvbetjeningsportalen Lindorff 24, som ble lansert den 12. januar i fjor. - Løsningen er brukervennlig både på mobil og nettbrett. Det er enkelt å få en oversikt over kravene og foreta oppgjør. I tillegg er det mulighet til opprette egne betalingsavtaler. 1/3 av alle pålogginger til Lindorff24 kommer nå fra mobil eller nettbrett, og andelen øker raskt, sier Ole-Henrik Andreassen, direktør for Operations for Lindorff i Norge. Han understreker at Lindorff har lagt vekt på at pålogging via mobil skal være enkelt og sikkert gjennom bruk av BankID. Løsningen er oppe 24/7, noe som gir fleksibilitet for de som har et ubetalt krav.

LAVERE TERSKEL FOR BETALING

- Vi opplever at portalen gjør at terskelen for å få oversikt over kravene og gjøre opp har blitt lavere med Lindorff24. Mange synes det er krevende å ringe selv, og det er heller ikke alltid folk responderer når vi prøver å oppnå kontakt etter brev/telefon fra oss, sier Andreassen. I løsningen tilbyr Lindorff nedbetalingsavtaler og kortbetaling. Lindorff har innlogging med BankID og BankID på mobil. På den måten gir man skyldner oversikt over alle sine saker til inkasso. Dette igjen resulterer at Lindorff har mange innbetalinger på eldre saker.

STOR SUKSESS

- Dette har vært en stor suksess og vi ser at vi tiltrekker oss alle aldersgrupper til å benytte seg av den digitale tjenesten. Den største andelen er mellom 25 og 44 år , men vi ser nå en klar trend at flere eldre bruker løsningen, forteller Andreassen. Vi fortsetter å utvikle våre digitale tjenester for å gjøre brukeropplevelsen for både skyldnere og kunder enda bedre. 9 av 10 aktive privatsaker nå er tilgjengelig på Lindorff24. Det jobbes med løsninger for å øke antallet ytterligere, avslutter Andreassen.

8.03.16
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA