Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 26.04.2024
Foto: (F.V.) Kredittsjef Bodil Sandvik i Nordic Choice Hotels og Administrerende direktør Tove Giske i BAHS Kapital

Nordic Choice Hotels valgte BAHS Kapital

Nordic Choice Hotels har inngått avtale om inkassotjenester fra nykommeren BAHS Kapital. – For en nykommer som satser knallhardt på brukervennlige og innovative løsninger, er dette en stor fjær i hatten, sier administrerende direktør Tove Giske.

BAHS Kapital ble startet 2014 av erfarne gründere fra inkassobransjen. Hele ledergruppen i BAHS Kapital var med å bygge opp Moneto Kapital, senere Sergel fra 2002. Dette selskapet var en vellykket startup i inkassobransjen, med en organisk vekst fra null til 70 millioner kroner på bare sju år, fram til 2010, da Telia Sonera kjøpte selskapet.

Da Sergel-gründerne etablerte BAHS Kapital, var ambisjonen å videreutvikle en noe gammeldags bransje ved å utnytte enkle, brukervennlige løsninger som allerede anvendes i flere andre bransjer. Mobile betalingsløsninger for skyldner og sømløse integrasjoner mot ulike ERP systemer for kundene er områder hvor inkassobransjen har store forbedringspotensialer. Dette er områder vi har og vil ha stort fokus på å utvikle nye løsninger i tiden fremover, sier Tove Giske

- Det matcher godt med Choice-kulturen å velge en utfordrer i markedet med innovative løsninger og tjenester som skreddersys våre behov, sier Kredittsjef Bodil Sandvik i Nordic Choice Hotels. For Choice var det blant annet viktig å få på plass en nordisk modell for innfordring, tilpasset konsernets struktur, med gode integrasjonsløsninger inn mot vårt ERP system for hele innkrevingsløpet. Vi jobber ut i fra en order to cash modell, og da er det svært viktig for oss at vi gjennom hele verdikjeden har god informasjonsflyt i vår kundereskontro uavhengig av hvor i prosessen fordringen ligger. Gjennom integrasjonsløsningen til BAHS Kapital vil vi ha full oversikt i vårt eget ERP system gjennom hele order to cash kjeden, sier Sandvik som gleder seg stort til å implementere løsningen på alle Choice ca 190 hoteller i Norden.

- Vi skal være best på inkasso og nærliggende tjenester, men også på systemene rundt kjernetjenesten. Vi tilbyr markedets beste integrasjonsløsninger, fordi vi samarbeider med de beste. Dette gir kunden en totalløsning som er mer moderne og fleksibel enn måten vi tradisjonelt har jobbet i denne bransjen, sier Tove Giske.

Administrerende direktør Tove Giske i BAHS Kapital mener inkassobransjen var moden for en utfordrer som satser på enkelhet, nærhet til kundene og innovasjon som konkurransefortrinn. - Entreprenørskap kan bestå av å utvikle helt nye tjenester og produkter, men vel så viktig er innovasjon i tradisjonelle bransjer og tjenester. Vi skiller oss fra den tradisjonelle inkassobransjen med blant annet vår mobile betalingsløsning og integrasjonsløsningen som vi nå legger til rette for Nordic Choice Hotels, sier Tove Giske.

04.10.16
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA